OGRAJE - POHIŠTVO-STORITVE

Les je unikaten

Podjetje Rener d.o.o. ustvarja najrazličnejše izdelke, od balkonskih in stopniščnih ograj do lesenih polizdelkov, pohištva, terasnih talnih oblog, vrtnih ograj itd.

Vsi leseni izdelki so narejeni iz obnovljivih virov – dreves – ki se ponovno zasadijo ali jih nasadi človek in tako pusti v naravi minimalen ogljični odtis v primerjavi s kovino, betonom, plastiko, itd. Leseni izdelki prav tako shranjujejo ogljik, saj ko
drevo spremenimo v končni izdelek, ostane ogljik še desetletja ujet v njih.

Lesena ograja stopnišče

Kvalitativno naravnani izdelki

Ograje

Naše ograje iz lesa so dekorativne, cenovno dostopne in bogatijo našo okolico. Lesene ograje se že stoletja uporabljajo v najrazličnejših izvedbah v zunanjih in notranjih prostorih zgradb, predvsem zaradi svoje stabilnosti, funkcionalnosti, lepote, topline in tudi enostavnega vzdrževanja ter nezahtevne obnove. So tudi unikaten dodatek vsake hiše, ki k sebi vabijo radovedne in zavidljive poglede.

Pohištvo

Leseno pohištvo je izjemno odporno in zahteva malo vzdrževanja. Ker je les dolgotrajen naravni material, lahko prenaša nepredvidljive nezgode, pa naj gre za razlitja v kuhinji
ali praske v jedilnici. Če z njim ravnamo skrbno in ga negujemo, nam lahko služi tudi več generacij.

Ostali izdelki

Les, potencialno okolju najbolj prijazen material, ki ga lahko uporabimo na vrtu, je naravni material, ki ga je mogoče trajnostno gojiti. Potrebuje manj energije kot drugi trdi materiali, da se pretvori v končne izdelke. Naj bo to nadstrešek, vrtna uta, visoka greda ali vrtna garnitura, les da našemu domu in njegovi okolici dodano vrednost.

Storitve

Podjetje opravlja vrsto mizarskih storitev:

  • razrez hlodovine, krojenje lesa
  • skobljanje, rezkanje
  • brušenje , furniranje, robljenje, itd.

Potrebujete izdelek iz lesa. Zaupajte strokovnjakom. Zaupajte nam!