O podjetju

Izpopolnjen način izdelave in montaže za daljšo življenjsko dobo lesenih ograj.

Že več kot 30 let iščemo rešitve, ki pripomorejo k daljši življenjski dobi lesenih balkonskih ograj.

Smo družinsko podjetje, ki si vse od ustanovitve pred 30 leti prizadeva ohranjati nivo kvalitete naših izdelkov. Ob spremljanju razvoja trga se trudimo za tehnološki napredek in rešitve, ki podaljšujejo
življenjsko dobo in vzdržljivost naših izdelkov. S pomočjo zanesljivih dobaviteljev, kot so podjetja Starman, Blažič, Spekter Žalec, GG Slovenj Gradec in drugih, ki nam ponujajo materiale najvišje kakovosti, zagotavljamo popolnost končnega produkta.

Ponujamo celovito rešitev od izmere, izdelave, globinskega impregniranja lesa, premaz s končnimi lazurami in montažo.

Od naših začetkov, več kot ...

0
Različnih tipov ograj
0
Let izkušenj
0
Opravljenih projektov

KVALITETA VEDNO NA PRVEM MESTU! Pri delu nam je najpomembnejša kvaliteta opravljene storitve. Vselej smo popolnoma osredotočeni na potrebe, želje in zadovoljstvo strank.
Delo opravljamo natančno, zavzeto in strokovno.

Zadovoljstvo stranke

Zadovoljna stranka je naše največje zadovoljstvo in promocija. Zaradi tega se v podjetju Rener vedno trudimo ugoditi željam naših strank. Na njihovo povpraševanje se odzovemo v najkrajšem možnem času. Opravimo brezplačni ogled in izmero ter stranki svetujemo s svojimi bogatimi izkušnjami glede kasnejšega vzdrževanja naših izdelkov za trajnejšo uporabo in namen.

Kvaliteta v pravem pomenu besede

Kvaliteta opravljenega dela je najpomembnejša naloga podjetja. V več kot 30 letni karieri smo si v mizarstvu pridobili nič koliko izkušenj, ki jih s pridom uporabljamo za daljšanje življenjske dobe lesenih balkonskih ograj. Ograje konstrukcijsko kar se da najbolje zaščitimo
pred vdorom vode v vitalne dele in s tem podaljšamo čas, ki je potreben za njeno
obnovo. Naše izdelke zaščitimo tudi z globinsko impregnacijo.

Smo zanesljivo podjetje, ki mu lahko brezskrbno zaupate svoje zamisli!

Potrebujete izdelek iz lesa. Zaupajte strokovnjakom. Zaupajte nam!